Netwerkvereisten

FocusCura -

Als u cContact zakelijk gebruikt als zorgverlener op kantoor is de kans groot dat u verbonden met Wifi op uw bedrijfsnetwerk.

cContact maakt gebruik van poorten op uw netwerk voor videobellen. Als u gebruik maakt van een firewall controleer of communicatie via de volgende poorten is toegestaan:

Firewall

Poort Protocol
80 TCP
443 TLS
443 TCP
5004 UDP
5004 TCP
33434 TCP
33434 UDP
33598 UDP

Belangrijk: controleer op elke vestiging of beeldbellen mogelijk is.

Citrix

cContact werkt niet via een virtuele omgeving zoals Citrix of een Terminal-server. Maak gebruik van een computer of een laptop die geen verbinding met een virtuele omgeving maakt.

Netwerktest

Om te controleren of uw firewall goed is geconfigureerd voor videobellen doet u de Netwerk Test vanaf een computer of laptop.

Ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op.