Netwerkvereisten

FocusCura -

Als u cContact zakelijk gebruikt als zorgverlener op kantoor is de kans groot dat u verbonden met Wifi op uw bedrijfsnetwerk.

cContact maakt gebruik van poorten op uw netwerk voor videobellen. Als u gebruik maakt van een firewall controleer of communicatie via de volgende poorten is toegestaan:

Firewall

Poort Protocol
80 TCP
443 TLS
443 TCP
5004 UDP
5004 TCP
33434 TCP
33434 UDP
33598 UDP

Netwerktest

Om te controleren of uw firewall goed is geconfigureerd voor videobellen doet u de Cisco Spark Netwerk Test.

Ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op.