Het laden van contactpersonen op uw iPad

FocusCura -

Contactenlijsten voor uw zorgteam worden geladen met een koppelcode. Lees de volgende stappen hoe u een koppelcode toevoegt.

Op een iPad of iPhone

Stap 1
Tik onderin het scherm op 'Instellingen'
Stap 2
Tik op 'Koppelcodes'
Stap 3
Tik op het veld 'koppelcode' en vul uw koppelcode in
Stap 4
Tik in het scherm op 'Toevoegen'
Stap 5
Tik onderin het scherm op 'Contacten' en bekijk alle contacten in uw zorgteam.

Heeft u nog geen koppelcode?

Als u geen koppelcode heeft kunt u vragen of uw zorgorganisatie:

1. U toevoegt aan uw zorgteam, dan worden contacten automatisch geladen
  2. Of u een koppelcode mag ontvangen zodat u zelf de koppelcode kunt toevoegen