Geef toegang tot uw camera en microfoon om te kunnen beeldbellen

FocusCura -

U krijgt de waarschuwing: Geef toegang tot uw camera en microfoon om te kunnen beeldbellen.

U gebruikt Google Chrome

Stap 1
Klik boven in het scherm links naast het webadres op het pictogram dat wordt weergegeven met een hangslot
Stap 2
Klik op 'Site settings'
Stap 3
Klik op scherm rechts naast 'Camera' op instellingen en klik op 'Toestaan'
Stap 4
Klik op het scherm rechts naast 'Microphone' op instellingen en klik op 'Toestaan
Stap 5
Ververs de pagina en u kunt videobellen.

U gebruikt Mozilla Firefox

Stap 1
Klik boven in het scherm links naast het webadres op het pictogram dat wordt weergegeven met een groen hangslot
Stap 2
Klik op scherm rechts naast 'Camera' en of 'Microphone' het kruisje om toestemming de blokkade op te heffen.
Stap 3
Ververs de pagina en u wordt gevraag toestemming te verlenen. Druk op toestaan.

Test uw camera en microfoon

Als u geen beeld krijgt of geluid hoort kunt u een test met uw computer. Open de video en audio test (externe link).