Maart 2021- Wat is er nieuw?

FocusCura -

Vanaf heden is versie 5.3.0 van cContact beschikbaar voor Android, Apple en de webapplicatie. In dit overzicht leest u wat de belangrijkste veranderingen en verbeteringen zijn van deze update.

Web - Uitnodigen van familie en vrienden

Stap 1
Klik met uw muis op het woord 'uitnodigen' boven uw contacten. Er verschijnt een nieuw scherm.
Stap 2
Vul het e-mailadres in van de persoon die u wilt uitnodigen voor cContact. Als u het e-mailadres hebt ingevuld wordt de grijze knop met 'verstuur' blauw. Klik op de blauwe knop 'verstuur'. De uitnodiging wordt nu verstuurd.
Stap 3
Klik op het icoon uitnodigingen. Hier kunt u zien aan wie u een uitnodiging heeft gestuurd en wat de status hiervan is. Als er onder het e-mailaders 'in afwachting' staat, dan is de uitnodiging nog niet geaccepteerd. Om te kunnen beeldbellen met de uitgenodigde persoon moet de uitnodiging geaccepteerd zijn. Staat er onder het e-mailadres 'geaccepteerd'? Dan is de uitnodiging geaccepteerd door degene die u heeft uitgenodigd. Deze persoon is nu automatisch toegevoegd aan uw contacten. U kunt nu beeldbellen met deze persoon.

Android - Uitnodigen van familie en vrienden

Stap 1
Klik met uw vinger op het poppetje met het plusje ernaast rechts bovenin de hoek bij uw contacten. Er verschijnt een nieuw scherm.
Stap 2
Vul het e-mailadres in van de persoon die u wilt uitnodigen voor cContact. Als u het e-mailadres hebt ingevuld klikt op de blauwe knop 'verstuur'. De uitnodiging wordt nu verstuurd.
Stap 3
Om te kunnen beeldbellen met de uitgenodigde persoon moet de uitnodiging geaccepteerd zijn. Wilt u weten of de uitnodiging is geaccepteerd? Klik met uw vinger rechts onderin op het 'profiel' en daarna op 'uitnodigingen'. Er verschijnt een nieuw scherm.

stap 4:

In het overzicht met uitnodigingen ziet u welke personen u allemaal heeft uitgenodigd om met u te beeldbellen en of deze personen uw uitnodiging all hebben geaccepteerd. Als er onder het e-mailaders 'in afwachting' staat, dan is de uitnodiging nog niet geaccepteerd. Staat er onder het e-mailadres 'geaccepteerd'? Dan is de uitnodiging geaccepteerd door degene die u heeft uitgenodigd. Deze persoon is nu automatisch toegevoegd aan uw contacten. U kunt nu beeldbellen met deze persoon.

Apple  - Uitnodigen van familie en vrienden

Stap 1
Klik met uw vinger op het woord 'uitnodigen' rechts in de hoek boven uw contacten. Er verschijnt een nieuw scherm.
Stap 2
Vul het e-mailadres in van de persoon die u wilt uitnodigen voor cContact. Als u het e-mailadres hebt ingevuld wordt de grijze knop recht bovenin met 'stuur' blauw. Klik op de blauwe knop 'stuur'. De uitnodiging wordt nu verstuurd.
Stap 3
Om te kunnen beeldbellen met de uitgenodigde persoon moet de uitnodiging geaccepteerd zijn. Wilt u weten of de uitnodiging is geaccepteerd? Klik met uw vinger rechts onderin op het 'instellingen' en daarna op 'uitnodigingen'. Er verschijnt een nieuw scherm.

stap 4:

In het overzicht met uitnodigingen ziet u welke personen u allemaal heeft uitgenodigd om met u te beeldbellen en of deze personen uw uitnodiging all hebben geaccepteerd. Als er onder het e-mailaders 'in afwachting' staat, dan is de uitnodiging nog niet geaccepteerd. Staat er onder het e-mailadres 'geaccepteerd'? Dan is de uitnodiging geaccepteerd door degene die u heeft uitgenodigd. Deze persoon is nu automatisch toegevoegd aan uw contacten. U kunt nu beeldbellen met deze persoon.