Februari 2021- Wat is er nieuw?

FocusCura -

Vanaf heden is versie 5.2.0 van cContact beschikbaar voor Android, Apple en de webapplicatie. In dit overzicht leest u wat de belangrijkste veranderingen en verbeteringen zijn van deze update.

Wat is er nieuw?

iOS/Android:

Het is nu mogelijk om bij functietitel een eigen functie in te vullen. Hierdoor bent u niet meer beperkt door de lijst met voorgestelde functies en kunnen uw collega's u makkelijker vinden.

De geboortedatum van cliënten is nu zichtbaar voor zorgverleners. Hierdoor kunnen zorgverleners de juiste cliënt sneller opzoeken en worden vergissingen voorkomen.

De mogelijkheid tot het versturen van feedback en functieverzoeken. Als er iets niet goed gaat in de app of u mist een functionaliteit, dan kunt u dit aan FocusCura doorgeven. Wij gaan er dan mee aan de slag.

De gespreksduur is zichtbaar tijdens het videobellen. Dit kan u helpen als u maar beperkt de tijd hebt om te beeldbellen.

Welke functies zijn er verbeterd?

Webapplicatie:
 Er zijn een aantal veiligheidsupdates uitgevoerd.

iOS/Webapplicatie en Android:
 Als u bent ingelogd op meerdere apparaten en u wordt gebeld, dan ontvangt u dit inkomende telefoontje op alle apparaten. Dit zorgt ervoor dat u zonder problemen op meerdere apparaten tegelijk ingelogd kunt blijven in de cContact app.

Er zijn een aantal veiligheidsupdates uitgevoerd.

Welke problemen zijn er verholpen?

iOS:
 De belgeschiedenis, van de beeldbelgesprekken die via FaceTime zijn gevoerd, is nu ook te zien in het belgeschiedenis overzicht van cContact.