Veelgestelde vragen over downloaden nieuwe cContact app

FocusCura -

Ik ben mijn Apple ID vergeten. Wat nu?

Open op uw IPad de instellingen. Dit is het grijze tegeltje met het tandwieltje. Links bovenin ziet u een blokje met uw naam staan. Als u hierop klikt krijgt u uw profiel te zien aan de rechterkant. Onder uw naam wordt het Apple ID weergegeven.

Instellingen.

Ik ben mijn wachtwoord van de Apple Store vergeten. Wat nu?

Het wachtwoord van uw Apple ID kunt u nodig hebben om de cContact app te downloaden. Bent u deze vergeten? Maak dan eenvoudig een nieuw wachtwoord aan.

Maak een nieuw wachtwoord aan:

Stap 1: Open internet en ga naar iforgot.apple.com

Stap 2: Voer uw Apple ID. Weet u het Apple ID niet meer? Lees bij de veelgestelde vraag: Ik ben mijn Apple ID vergeten. Wat nu? Waar u uw Apple ID kunt vinden.

Stap 3: Apple laat u verschillende opties zien waarmee u het wachtwoord opnieuw kunt instellen. Selecteer’ Ontvang een e-mail’ en klik op ga door.

Stap 4: Apple stuurt een e-mail op uw e-mailadres van de Apple ID. Open deze e-mail en klik op ‘stel nu opnieuw in’.

Stap 5: klik op ‘nieuw wachtwoord’ en voer een nieuw, door u gekozen, wachtwoord in. Klik op ‘bevestig wachtwoord’ en voer nogmaals het nieuwe wachtwoord in. Klik daarna op ‘stel wachtwoord opnieuw in’. U heeft nu een nieuw wachtwoord ingesteld.

Ik kan de app niet vinden in de Appstore. Wat nu?

Zoek in de zoekbalk op zoektermen zoals ‘cContact’ of ‘FocusCura cContact’. Heeft u dit geprobeerd en werkt het niet? Controleer dan de versie van uw besturingssysteem om zeker te weten dat u de app kunt downloaden. Deze vindt u onder instellingen. Kies voor het kopje ‘algemeen’ aan de linkerkant en klik op info rechts bovenin. U ziet nu naast het kopje ‘softwareversie’ staan welk besturingssysteem u heeft.

Is het besturingssysteem lager dan 11.1? Installeer dan de nieuwste versie van het besturingssysteem. Dit doet u door onder instellingen op algemeen te klikken en dan te kiezen voor software-update.

Staat er geen download en installeer knop? Dan kunt u helaas de app niet meer installeren op uw IPad. Wij adviseren u dan om de app op een ander device, zoals een mobiele telefoon te installeren.

Ik weet mijn mailadres niet meer van mijn cContact account. Wat nu?

U kunt het e-mailadres eenvoudig opzoeken. Open de oude Beeldbel app: Luscii Contact. Als u de app heeft geopend, klikt u links onderin op profiel. U krijgt nu de pagina mijn gegevens te zien. Hier ziet u het e-mailadres dat u heeft gebruikt om in deze app in te loggen. Gebruik dit e-mailadres ook voor de nieuwe app.

Ik krijg een foutmelding als ik mijn email adres invul in cContact. Wat nu?

Controleer of u het juiste e-mailadres heeft gebruikt. Het e-mailadres dat u invult moet hetzelfde e-mailadres zijn als die u in de oude beeldbelapp heeft ingevoerd. Weet u niet meer welk e-mailadres dit was? Kijk dan in de oude beeldbelapp. Instructies over hoe u dit doet vindt u onder de veelgestelde vraag: ‘Ik weet mijn mailadres niet meer van mijn cContact account. Wat nu?’

Heeft u het juiste e-mailadres ingevuld? Het kan zijn dat u een spelfout heeft gemaakt in het e-mailadres. Controleer of u het e-mailadres zonder spelfouten heeft ingetypt.

Heeft u het juiste e-mailadres ingevuld zonder typfouten? Neem dan contact op met de servicedesk van FocusCura. Onze servicedesk is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 op 030-692 70 50

Ik ontvang geen code in mijn email om in te loggen. Wat nu?

Heeft u de mail niet in uw postvak in ontvangen? Kijk dan in het mapje ongewenste e-mail. Het kan zijn dat de e-mail met de code hierin terecht is gekomen. Staat de e-mail hier ook niet in? Neem dan contact op met de servicedesk van FocusCura. Onze servicedesk is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 op 030-692 70 50