Wat betekenen de verschillende meldingen?

FocusCura -

In de app kan je verschillende meldingen selecteren die je wilt ontvangen van het cMed Plus apparaat. Dit betekenen ze:

Dosering gemist

Deze melding geeft aan wanneer er een medicatiemoment wordt gemist. Met behulp van de pijltjes kun je aangeven hoeveel minuten na het missen van de de dosis je je deze melding wilt ontvangen. Ons advies is om hem op 30 minuten in te stellen.

Dosering vroeger dan gepland

Deze melding geeft aan wanneer de medicatie eerder dan gepland is afgegeven dmv de reisfunctie. Met behulp van de pijltjes kun je aangeven wanneer je deze melding wilt ontvangen.

Dosering gepland

Deze melding geeft aan wanneer er een medicatie-inname moment is.

Dosering afgegeven

Je ontvangt een melding wanneer de medicatie is uitgenomen uit de dispenser.