Mei 2021 - Wat is er nieuw?

FocusCura -

Vanaf heden is versie 5.4.0 van cContact beschikbaar voor Android, Apple en de webapplicatie. In dit overzicht leest u wat de belangrijkste veranderingen en verbeteringen zijn van deze update.

Wat is er nieuw?

iOS/Android/webapplicatie:

Het is nu mogelijk om te groepsbellen. Er kunnen vanaf heden tot een maximum aan 5 personen worden toegevoegd aan het gesprek. Hierdoor kan gemakkelijk door bijvoorbeeld de wijkverpleegkundige een huisarts of mantelzorger worden toegevoegd aan het gesprek als dit nodig is. Ook de cliënt zelf kan andere toevoegen. Deze functie is op dit moment alleen te gebruiken met Vidyo en nog niet met FaceTime.

Als beheerder is het nu mogelijk om meerdere organisaties te beheren met 1 account.