Varför kommer inte cVitals ihåg mitt användarnamn och mitt lösenord?

FocusCura -

Använder du cVitals iOS-app?

Om du inte loggar ut förblir du standard inloggad när du öppnar appen igen.

Använder du cVitals app i din webbläsare?

Om du använder cVitals i din webbläsare så sparas användarnamnet standard. Beroende på vilken webbläsare du använder så kan den ibland även spara lösenordet.

Om den inte gör det kan det hända att du kopplat på privatläget på din iPad eller iPhone. Klicka här för en förklaring till hur privatläget stängs av.