Hur kan jag som vårdgivare avregistrera en patient från cVitals?

FocusCura -

Sök efter patienten i patientöversikten och välj den vertikala fliken i profilen Inställningar. Här kan du ändra patientens status till Slutat.

Tryck i så fall på Spara. Patienten kan därefter inte längre logga in och får inga fler mejl från cVitals.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer