Mätningen från min Omron blodtrycksmätare visas inte i cVitals app. Hur kan jag lösa detta?

FocusCura -

Kontrollera att blodtrycksmätaren är kopplad. Tryck på hjulet uppe till höger i appen. Tryck på "‘Apparater". Kontrollera att blodtrycksmätaren finns med nedtill under Mina Apparater eller under "Lägg till apparat".

För att koppla blodtrycksmätaren (på nytt):

1. Klicka på bilden av blodtrycksmätaren.
  2. Klicka på blodtrycksmätaren på knappen med klockan - till höger på mätaren (se figur →)
  3. Klicka på "Jag har gått igenom alla steg".

En annan möjlighet är att det inte finns något datum eller tid i blodtrycksmätaren. Följ stegen nedan så kan du lösa problemet.

Hjälpte inte detta? Mejla din fråga till vår kundtjänst på mejladressen service@focuscura.nl eller ring oss på nummer +31 (0)30 – 692 70 50.