Mättningen från min iHealth-våg visas inte i cVitals app. Hur kan jag lösa detta?

FocusCura -

Kontrollera att vågen är kopplad. Tryck på hjulet uppe i höger i appen. Tryck pof "‘Apparater". Kontrollera att vågen finns med nedtill under Mina Apparater eller under "Lägg till apparat".

För att koppla vågen (på nytt):

1. Klicka på bilden av vågen
  2. Ställ dig på vågen för att starta den och vänta tills den står på 0.0
  3. Klicka på "Jag har gått igenom alla steg"

Hjälpte inte detta? Mejla din fråga till vår kundtjänst på mejladressen service@focuscura.nl eller ring oss på nummer +31 (0)30 – 692 70 50.