Release note cVitals - iOS App 1.9 / Web App 2.8

FocusCura -

iOS App 1.9 (för patienter)

• Patienter för vilka de genomsnittliga blodtrycksvärdena övervakas, kan nu även se veckogenomsnitten i appen.
  • Kurvorna över blodtrycksvärdena har förbättrats.
  • Profilsidan har anpassats, så att sidan nu är mer användarvänlig.

Web App 2.8 (för vårdgivare)

• Informationen för kombinerade blodtrycks- och pulsmätningar presenteras inte längre dubbelt.
  • Nu går det att bearbeta alla öppna meddelanden för en patient på en och samma gång med knappen: ”Bearbeta alla meddelanden".
  • Om en patient slutar med cVitals vill vi gärna veta varför: anledningen kan fyllas i när patienten slutar.
  • CVitals välkomst- och inloggningssida har slagits ihop, så att du kan logga in snabbare.

Web App 2.8 (för patienter)

• Patienter för vilka de genomsnittliga blodtrycksvärdena övervakas, kan nu även se veckogenomsnitten i webbappen.