Release note cVitals - iOS app 1.10 / webapp 2.9

FocusCura -

HomeMonitoring har fått ett nytt namn: cVitals. Och appens ikon har fått en ny formgivning.

iOS App 1.10 (för patienter)

• Appen finns nu även på svenska.
  • Det finns ett nytt mätprogram för KOL-patienter i Sverige.
  • Blodtrycksmätningar som gjorts med OMRON MIT-5 skickas nu med tidpunkten för mätningen bifogad.
  • Dagskurvan för glukosvärdet utgörs av fyra mätningar. Den första på fastande mage och de tre följande efter måltiderna.

Web App 2.9 (för vårdgivare)

• Webbappen finns nu även på engelska och svenska.
  • Det finns ett nytt mätprogram för KOL-patienter i Sverige.
  • Glukosvärdena ges nu både på fastande mage och efter intag av mat. På så sätt kan alla patienter övervakas utifrån deras tröskelvärden.

Web App 2.9 (för patienter)

• Webbappen finns nu även på engelska och svenska.
  • Det finns ett nytt mätprogram för KOL-patienter i Sverige